2018-12-21
今日嚟咗荃湾呢头做物理治疗 做完就好肚饿 咁见到呢间越南菜有二人套餐 好似几丰富 又抵食 就入咗去试试叫得牛油鸡翼套餐 当然牛油鸡翼就系主角啦 一上台已经闻到好香嘅牛油味😗 食落去牛油嘅香充斥住成个口腔 再加埋啲蒜蓉 呢碟鸡翼真系好高质😋上汤萝卜 估唔到小食嘅份量都咁多 有成六七旧 萝卜好入味 甜甜地 又几林😻春卷 细细旧咁 里面有鸡丝同萝卜丝 配埋生菜食 唔会怕太过热气🙊咁我地一人嗌咗一碗汤河 牛坑腩片汤河 牛坑腩片唔算好薄 肥瘦亦好适中 点少得招牌菜 生牛肉汤河 啲汤够热 生牛肉浸落个汤度好快就熟 牛肉汤饮落口唔会好咸 饮到淡淡嘅牛肉味 同有香料味👍🏻个套餐包左$18蚊既特饮 我地嗌左椰汁红豆冰 唔会好甜 椰汁味好重🥥蜂蜜柚子茶 味道正正常常 饮到柚子肉 几好呢个二人餐好多野食 真系好饱 好满足🤤
蜂蜜柚子茶 味道正正常常 饮到柚子肉 几好
呢个二人餐好多野食 真系好饱 好满足🤤