2023-11-12
二访霸王山庄😍心念念北京烤鸭😋餐厅座位阁落👍🏻一家大细嚟食绝对唔会逼💯😋🍗北京烤鸭半只即叫即烤✅真系一定要食😊鸭皮下嘅脂肪令佢烤完又厚又脆🤤肉入味又大件😱冇咩白色肥膏🤭食得好冇罪恶感😍份量绝对足够👍🏻青瓜同葱都切得大细均匀方便包住食😻😋🥬蒜子上汤浸翡翠苗新鲜爽嫩🌱上枱仲系青绿色✨唔会煮得过火💯蒜头爆得好香😌食已经闻到🤪仲都粉丝一齐煮😝吸左汤嘅味道😚食起上嚟有菜嘅清爽💕又有粉丝嘅软糯🙌🏻令口感唔再单调☺️😋🐙春产雪花海蜇头海蜇头有咬口😎有麻油同白芝麻作配搭☺️不过真系好大碟🫓谂住头盘系细细碟😂一家人都够食好抵🙌🏻😋🐑香草京烧羊腩第一次叫京烧😉呢个好得😱可以嚟多碟🤭一块肉入边一层层分开🤪第一层羊皮薄脆✅第二层少量烧到透明嘅脂肪😨第三层筋膜🥳第四层羊肉🐑羊肉嘅千层酥😱唔同质感一齐咬落去,真系食到停唔到👍🏻😋🍧酒酿桂花小汤圆食饱一定要叫一个暖笠笠嘅甜品😝一嚟到相都未影就已经食咗先😉淡淡嘅酒香😙桂花嘅清香😆加埋温暖嘅芝麻汤圆🍥食落去令人感觉好放松🫶🏻细细粒皮又簿嘅汤圆👍🏻女人第二个胃又再出现😂
二访霸王山庄😍心念念北京烤鸭😋
餐厅座位阁落👍🏻一家大细嚟食绝对唔会逼💯