2011-06-08
今日黎都小西湾南湾半岛,发现咗一间好舒适嘅餐厅!就叫<拾柒号冰室>好特别的名字,睇上去让人感到好舒服!一行近门口.侍应就很有礼貌地同我哋打招呼,笑容好甜,让人感到好亲切!!之后就带我们去到一卡位,卡位好舒服,系度食嘢真系好轻松,我想也很适合工作了一天的人士到这用餐,感到很轻松,完全冇晒压力!!正啊!享受服务之余,入到黎梗系食嘢啦.拎起各式各样的餐牌,真的看到人直流口水啊..可以看得到老细嘅用心啊!!真系唔简单啊,,,..样样都想食啊,,点算?一次过真系食唔晒,唯有慢慢试啦!!我叫咗个名字很有意思嘅(J乌冬),里面都系一D新鲜嘅海鲜,,真系好香啊..色香味俱全!!有好多款拉面或乌冬餐,价钱$38~$48,,抵啊!!!餐厅里面气氛十分好!很和谐,很亲切!!还有很多菜式,有中菜啦,西餐啦,炒粉面饭啦等等,仲有明火粥啊...!!系啊.系啊..最惊喜嘅就系食完个乌冬或拉面餐之后仲有游戏玩啊..就系玩骰盅啦...!如果摇都三粒骰子样的话,个餐就可以免费啦...原来E 个世界真系有免费午餐噶!!!虽然我没有中,但系真系有好多幸运星中奖噶!!!我下次一定会再翻黎试咖!!拾柒号冰室等我啊
样样都想食啊,,点算?一次过真系食唔晒,唯有慢慢试啦!!
餐厅里面气氛十分好!很和谐,很亲切!!
系啊.系啊..最惊喜嘅就系食完个乌冬或拉面餐之后仲有游戏玩啊..就系玩骰盅啦...!如果摇都三粒骰子样的话,个餐就可以免费啦...原来E 个世界真系有免费午餐噶!!!虽然我没有中,但系真系有好多幸运星中奖噶!!!我下次一定会再翻黎试咖!!拾柒号冰室等我啊...!!!!睇住来啦!!哈哈哈
顺便睇咗下下午茶餐牌...真系便都你唔信啊..!!闲日菠萝油餐$9.9!!!送杯奶茶过你叹!!其他都只系得$20至$30!!!