2024-08-11
Kurasu☕️系一间来自京都精品咖啡匠人品牌咖啡店☕️ 亦都系香港嘅首间分店 🏠店舖以木纹设计为主🪵🍑pudding with ice cream🍮🍦雪糕里面有好多云呢拿籽🪵食落去好浓郁云呢拿香甜🥰仲带有牛奶味好好味🍼而下面布丁好挺身🍮,食落去蛋味好重🥚仲好滑嘟嘟。最底有焦糖酱,焦糖焦香味好香✨️整体喺偏甜,但好食👍🏻🍑Puff最上面有一层烧过焦糖炖蛋吉士🍮而下面就喺一个有吉士酱泡芙,泡芙皮好脆带有杏仁味🥰吉士酱同上面焦糖炖蛋一样味🥚蛋味好重,好结身,好食👍🏻🍑Matcha Latte🍵 饮落去有一股云呢拿味,抹茶系甜甜的,但又吾系好假抹茶味我很喜欢,抹茶同牛奶比例非常好好👍🏻 但份量就比较少,得半杯多少少🥲🍑Mocha 🍫☕️我平时唔喜欢咖啡🫢但都接受到。佢系好重朱古力味🍫而咖啡味唔会好苦,同抹茶拿铁一样带云呢拿味🥰饮落去系偏甜,所以我几钟意
🍑pudding with ice cream🍮🍦
🍑Puff