2024-05-28 68 浏览
华都出名多小店,今次就嚟咗呢间「一·汉堡」,店面唔大,墙上挂满Michael Jordan喺球场上嘅相片,所以好有美国feel🤭手打安格斯牛汉堡+沙律 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️牛汉堡系另一半嘅至爱❣️手打安格斯牛大大块,调味唔会过重,保持住肉味香浓好有牛味,最重要系咬落去肉汁满泻,成个口都充满肉汁好juicy,以呢个街坊价钱真系超值😳 脆炸乳酪鸡汉堡+薯条 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️炸鸡汉堡好巨型好抵食,尤其旧鸡真系好大块呀😍 炸鸡外皮炸到脆卜卜,入边嘅鸡肉咬落见到鸡油立立令,尤其连埋秘制酱汁、生菜同蕃茄,咬落去超多水份,一啲都唔会干柴😁 薯条系外脆内软type,唔会炸到太脆太硬,系我钟意嘅类型🍟啤酒脆浆炸大啡菇+黑松露酱 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我想讲呢个炸大啡菇,系我近日食过咁多嘢之中最回味嘅💜 上枱时觉得卖相无咩特别,但一食落口就停唔到了😌 脆浆唔会太厚,炸到香脆刚刚好,入面嘅大啡菇无系超·级·无·敌juciy软滑,咬落去系劲多汁!加埋个秘制黑松露酱,呢个「菇菇组合」真系好夹好惊喜,推介所有人除咗食汉堡,都一定要试吓呢个大啡菇😎微辣鸡翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️鸡翼系我嘅至爱🥰 呢度嘅鸡翼唔算大只,但一碟嘅份量好多!鸡翼外表好脆,配埋辣粉好

手打安格斯牛汉堡+沙律 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

脆炸乳酪鸡汉堡+薯条 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

啤酒脆浆炸大啡菇+黑松露酱 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

微辣鸡翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️
鸡翼系我嘅至爱🥰 呢度嘅鸡翼唔算大只,但一碟嘅份量好多!鸡翼外表好脆,配埋辣粉好惹味!鸡翼仲有另一款柠檬胡椒味,下次嚟要再试埋呢款😁

手打安格斯牛汉堡
脆炸乳酪鸡汉堡