2023-07-29 62 浏览
同一班同事一齐去食,打算试吓潮式卤水汤底,海鲜系算新鲜,但贝类的边位仍然有菌黑边的状况🤦🏻‍♀️所以贝类我无特别食,好快已经要饮嘢,因为汤底系超咸,越食越口渴,绝对相信佢系用咗好多味精🥶跟住叫佢咗佢个王牌柠檬茶,之前已饮1支竹蔗茅根,搞唔掂,跟住叫佢咗佢个王牌柠檬茶,因为够大杯1L, 等咗半个钟都未嚟,咁就追单,然后佢话柠檬茶系要时间冲,所以冇咁快,问题系已经好口渴(相信味精关系),又过咗一阵,见到另外一个人职员,我同佢讲之前早咗啲柠檬茶未到,佢话佢地冇哂杯要过隔离借,仲话爆哂场无辨法,然后问我地要唔要cancel D柠檬茶?喂⋯你爆场关我鬼事咩?你唔够人你咪请多啲人啰,但咁样我真系觉得好有问题啰,相信唔少人都系睇YouTuber介绍而去食,YouTuber 好评是必须的,但sorry我唔系YouTuber,我只会讲真实嘅野出嚟,我就觉得其实佢D价钱系绝对可以有其他嘅选择,仲要咁嘅服务态度,真系唔得,再加上呢D超级味精,我真系搞唔掂🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️*重点,如果你哋系一班男人去,相信会好D*因为咁啱隔篱枱系坐咗一班男人,D职员对佢哋嘅态度系俾我哋好😡
*重点,如果你哋系一班男人去,相信会好D*