2023-09-26 14 浏览
之前去过铜锣湾店食过好多次,今次同朋友去左尖沙咀分店试试。尖沙咀分店风格都系行夏威夷风格成件事好Match🤭我自己亦都十分钟意食Poke Bowl,鱼生配上不同既酱料同配料非常好味,而且仲系十分健康,对于减肥人士十分友好😝而Peek a bowl既选择亦十分多,份量亦都系超足料👍🏻Peek a bowl入面有配搭好既口味,而我同朋友都简左自选风味碗,贪佢可以自己简自己钟意食既主食同配料可以mix and match!🫶🏻我自己私手推介三文鱼加山葵乳酪酱,非常好食😋另外鸡蛋丝都系我最爱既配料,甜甜地好开胃😋健康人士可以简全沙律菜底,而我就简一半寿司饭一半沙律菜。另外亦有不同小食,朋友叫左芝士条,拉丝芝士好邪恶都好好食🤤

另外亦有不同小食,朋友叫左芝士条,拉丝芝士好邪恶都好好食🤤