2024-04-12
天后人气面包店,Fresh Fresh Bakery我一直都有买开佢曲奇🍪饼,最钟意佢咖啡☕️及伯爵茶味既曲奇,今日特登买一盒来送礼 ,店员即刻pack 保证新鲜 脆卜卜 ! 另外佢既手工制蛋卷都好适合用来做伴手礼送俾朋友,包装精致,味道酥脆,甜而不腻,配搭佢既拿铁咖啡☕️作为下午茶都好正🙌除左曲奇饼及蛋卷出名,呢期最人气爆棚系招牌麻糬波波有好多口味,有拉丝芝士、朱古力、抹茶红豆🫘等,我买左朱古力味,麻薯分量都唔少,口感Q弹烟韧,够晒松软又大大粒~放入微波炉加热10秒,更加好味🤤麻糬控朋友必试!拉丝芝士菠萝包,加热10秒,拉开是拉丝芝士,好邪恶! Fresh Fresh Bakery新推出了焦糖布丁麻薯朱古力蛋糕,即刻又买左来试试,顶层是焦糖、中层是布丁,下层是朱古力蛋糕内再藏有麻薯,一啖食到四层口感,口感冰凉又浓郁滑嫩,大人小朋友都钟意
除左曲奇饼及蛋卷出名,呢期最人气爆棚系
拉丝芝士菠萝包,加热10秒,拉开是拉丝芝士,好邪恶!