2024-10-08 127 浏览
假期前夕放工去呢间餐厅品尝下🤤呢到占地达4千平方英尺,空间非常宽敞,环境舒适悠闲,真系充满假期的来临😋❤️任何主食都可以加$48升级❤️有主菜🍝小食🍗沙律🥗饮品🍹甜品🍧相当大满足💫💫慢煮BBQ酱美国猪肋骨🍖伴碟配蕃薯条,猪肋骨整到好入味🍝俄式牛仔柳意大利粉菌味酱汁好浓好creamy,牛仔柳份量多,每条意粉都挂满酱汁是拉差酱鸡翼🍗香辣惹味,皮脆肉嫩,好赞小丸子🧆炸墨鱼丸配上少少辣酱,份外滋味饮料真系加哂分,真系多不胜数😍我地选择冰水果茶🍹牛奶朱古力咖啡🍫🍨套餐仲会送埋Häagen-Dazs雪糕,真系超抵+$18转左个蛋糕🍰红丝绒蛋糕质地好似硬身的士多啤梨雪糕,好味道💯💯呢到真系好高质,平时其他café冇甘高的质素又平,难怪假期前多人到要等位,下次约多几个朋友来打卡先❤️🤤😋🍰牧羊少年咖啡馆 (德福广场1期)💯九龙湾伟业街33号德福广场1期平台P26号舖#九龙湾美食 #牧羊少年咖啡馆 #高质西餐厅 #德福广场 #套餐 #假期 #香港美食 #香港必食 #香港西餐 #西餐关注组 #美食关注组 #平靓正西餐 #价格亲民

❤️任何主食都可以加$48升级❤️
有主菜🍝小食🍗沙律🥗饮品🍹甜品🍧
相当大满足💫💫

慢煮BBQ酱美国猪肋骨🍖
伴碟配蕃薯条,猪肋骨整到好入味

🍝俄式牛仔柳意大利粉

是拉差酱鸡翼🍗
香辣惹味,皮脆肉嫩,好赞

小丸子🧆
炸墨鱼丸配上少少辣酱,份外滋味

饮料真系加哂分,真系多不胜数😍
我地选择冰水果茶🍹牛奶朱古力咖啡🍫

🍨套餐仲会送埋Häagen-Dazs雪糕,真系超抵

+$18转左个蛋糕🍰红丝绒蛋糕

质地好似硬身的士多啤梨雪糕,好味道💯💯

🍰牧羊少年咖啡馆 (德福广场1期)
💯九龙湾伟业街33号德福广场1期平台P26号舖