前排一直Book mark住要去呢间泰国过江龙打卡热点甜品店,但系去左两三次门口都系有一条长长既人龙😆每次目测都要等起码两小时以上,所以已经放弃左好几次无食到😂最近我谂因为疫情既原因好大部份人都无再出去堂食,我就趁呢个难得既机会决定再去撞下彩,终于不负所望,今次队都唔洗排就入到黎喇🤣仲可以系无人既门口前面打个卡添🤭今次因为食饱午餐先黎,所以只系简左一款吐司黎轻尝❣️🐠原味蜜糖吐司🍞 $108双球既云尼拿雪糕加Cream 配上蜜糖味牛油烘过既巨型厚吐司,吐司既口感做到外脆内软带有牛油香,原味都依然系我百吃不厌既味道😋香港限定系有个咸蛋黄蜜糖吐司,不过我就麻麻地食又咸又甜既野所以无试,如果大家有兴趣食完就同我分享下喇😆总结黎讲我觉得不过不失,但系如果要我系排两个钟先食到既就认真讲句我唔会排😂听讲佢刨冰系出名d,或者睇下下次再食刨冰睇下我会唔会有改观😆P.S 另外呢度最唔好既地方系佢只限你落单一次,本身我地系想食完个吐司睇下够唔够饱再食其他,但系都唔得喇😂所以俾个menu大家去之前睇定,有咩想食记得一次过要嗌晒丫🤭

今次因为食饱午餐先黎,所以只系简左一款吐司黎轻尝❣️

🐠原味蜜糖吐司🍞 $108

原味蜜糖吐司