2023-07-30
餐厅位于西环以平民嘅价钱就可以享受到日本A4高质和牛🤩全靠住西环嘅朋友介绍俾我呢个为食仔当日19:30到达 全场爆满店内座位不多 建议可先预约当日就系见到有3位想食但系咁岩无位而扑空🙈🇯🇵日式装潢 店内贴满彩色嘅日式海报再加上播放住日本音乐🎼好似去左日本嘅居酒屋 气氛🆙🆙\ 🐮A4黑毛和牛吉列牛 牛カツ($188) /石烧牛嘅精妙之处 就系可以按个人喜好烧至理想熟度吉列牛外皮酥脆 大理石嘅油脂纹理已经好吸引!!厚度洽到好处 轻轻一烧就食得外脆内嫩肉味浓 肉汁满满 口感极佳!!🥩A4黑毛和牛厚切三角腩片上カルビ($168) /三角腩片份量比想像中多和牛色泽粉嫩 油脂分布匀均石烧后油香四溢 每边大约烧10-12秒就🆗肉质软嫩 油脂丰腴 入口即溶 另可蘸上店家提供嘅柚子芥末酱/酱汁/海盐 味道更突出套餐均配有杏鲍菇、翠玉瓜、茄子🍆小番薯🍠石烧后吸收晒d牛脂香 蘸上海盐非常美味另加$38可升级YAKI NIKU SET!包蚬汤+杂菜沙律+白饭+汽水白饭可以再加$10转月见蛋紫菜饭 / $12转牛蒡烧肉汁紫菜拌饭🍲蚬汤配有昆布 鲜味浓一啲都唔腥🥗杂菜沙律嘅酱汁好好味 唔系平时d胡麻酱咁普通同行朋
以平民嘅价钱就可以享受到日本A4高质和牛🤩
全靠住西环嘅朋友介绍俾我呢个为食仔
当日19:30到达 全场爆满
店内座位不多 建议可先预约
当日就系见到有3位想食但系咁岩无位而扑空🙈
🇯🇵日式装潢 店内贴满彩色嘅日式海报
再加上播放住日本音乐🎼
好似去左日本嘅居酒屋 气氛🆙🆙 \ 🐮A4黑毛和牛吉列牛 牛カツ($188) /
石烧牛嘅精妙之处 就系可以按个人喜好烧至理想熟度
吉列牛外皮酥脆 大理石嘅油脂纹理已经好吸引!!
厚度洽到好处 轻轻一烧就食得
外脆内嫩肉味浓 肉汁满满 口感极佳!! 🥩A4黑毛和牛厚切三角腩片上カルビ($168) /
三角腩片份量比想像中多
和牛色泽粉嫩 油脂分布匀均
石烧后油香四溢 每边大约烧10-12秒就🆗
肉质软嫩 油脂丰腴 入口即溶
另可蘸上店家提供嘅柚子芥末酱/酱汁/海盐 味道更突出 套餐均配有杏鲍菇、翠玉瓜、茄子🍆小番薯🍠
石烧后吸收晒d牛脂香 蘸上海盐非常美味
另加$38可升级YAKI NIKU SET!
包蚬汤+杂菜沙律+白饭+汽水
\ 🍚牛蒡烧肉汁紫菜拌饭 /
有惊喜! 牛蒡丝x萝卜丝x紫菜丝 再加上拌好烧肉汁嘅饭
口感丰富 味道又够浓 有少少似食紧韩式拌饭
一口接一口不知不觉全碗清! 另外加$18转富士山特饮🗻
卖相好吸睛!! 非常igable!!
系Cream Soda 又唔会太甜 饮得又睇得📸 值得一赞嘅系 店家非常细心
会提供即弃围裙 唔怕石烧期间弹到衣服
另外店员都好殷勤 会留意住每个食客嘅火炉🔥