2023-03-18
有镬气-酸菜鱼 🐟🐠📍 深水埗医局街174号地舖❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎寻晚同一班朋友去食饭, 试左呢间好出名既人气小炒店🤓,听讲深水埗店系特别好食, 所以就book 左深水埗店啦🫣。 呢间铺头星期一至日都系满坐既,如果想食既朋友仔, 记得提早book位啦🙆🏻♀️。不过,由于地方比较细,坐得会逼少少🤏,食到好味既野,都冇所谓既😂。🌟 椒盐鲜鱿 $102都ok 既,不过好似普通左少少😂。🌟 老坛酸菜鱼 (大)$328真系原条鱼上,条鱼系有煎过既,有埋个鱼头,都唔错👍🏻,必点。🌟 花胶杏汁润肺汤 $68/位呢个汤必点呀😎,好好味🤤,仲要系好足料,劲多猪肺。🌟 镬气小炒皇 $118呢个小炒皇又系必点既🤭,真心觉得好食,系劲有镬气。🌟 潮式煎蚝饼 $108唔错👍🏻, 都几好食, d蚝都算系多。🌟 泡椒白云猪手 $50🌟 爽脆海蜇头 $65🌟 猪油捞饭 $14/位呢个真系好少地方有😂,仲要原煲上。整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎
📍 深水埗医局街174号地舖
🌟 椒盐鲜鱿 $102
都ok 既,不过好似普通左少少😂。
🌟 老坛酸菜鱼 (大)$328
🌟 花胶杏汁润肺汤 $68/位
呢个汤必点呀😎,好好味🤤,仲要系好足料,劲多猪肺。
🌟 镬气小炒皇 $118
呢个小炒皇又系必点既🤭,真心觉得好食,系劲有镬气。
🌟 潮式煎蚝饼 $108
唔错👍🏻, 都几好食, d蚝都算系多。
🌟 泡椒白云猪手 $50
🌟 爽脆海蜇头 $65
🌟 猪油捞饭 $14/位
呢个真系好少地方有😂,仲要原煲上。
整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍