2023-08-11
佢系最近超人气嘅泰国菜, Happy Friday两个人撑枱脚食个early dinner。我哋6:15已经到餐厅,唔使排队就可以入座,但系都要搭枱,用餐限时65分钟。餐厅上菜算系好快,所以有足够时间食嘢。我哋点咗酥炸皮蛋虾饼、烧牛肉、醉猫炒河和饮品椰青。食物质素非常唔错!酥炸皮蛋虾饼有惊喜!虾饼外皮炸得香口,里面嘅皮蛋系溏心,加晒分!点泰式辣酱食,好match!烧牛肉都非常唔错,好似睇落每一枱都有叫,非常热门嘅菜式。烧牛肉medium rare,非常啱心水!牛肉好Juice,够嫩,肉味都浓!个汁好辣,少少咸,好惹味。如果系要挑剔,系有少少肥膏。主食叫咗醉猫炒河,已经叫咗小辣,但系都几辣。河粉系用阔河粉,连埋肉碎、洋葱、豆角、车厘茄一齐炒,味道唔错。但系份量有点少,唔系好够喉。加啲鱼露同埋糖,感觉冇咁辣。埋单价钱唔系太贵,临走仲会送一人一条雪条今日有椰子同提子拣,梗系试椰子啦!系椰汁冰咁,夏天今晚食都几正!重点系免费送嘅我哋7:15离座,餐厅外面已经排晒长龙!真系早到早享受
我哋7:15离座,餐厅外面已经排晒长龙!真系早到早享受