喺旺中扫街一直都冇发现呢间小店,因为佢啲menu贴到full哂🤣几乎得返个收银口~起初都觉得呢间小店冇咩特别,但系周围都见到有人拎住呢个橙色盒仔,好奇之下揾到原来大家都系帮衬呢间铺头🤣佢大部分嘅食物都系炸物,好多唔同类别嘅小食,而且我谂咁多人帮衬绝对系因为佢个价钱好似回到过去咁🤣真系好抵食!咁我都叫咗两样嘢试试佢~首先叫咗一口芝士 ($20),有5件,入面嘅芝士系软滑𠮶款,店内亦有卖可以拉丝嘅𠮶款芝士条,不过我自己就钟意呢个多啲😋好滑好浓味~另一样叫咗炸双皮奶 ($15),呢个就有4条🤣炸鲜奶系我最爱嘅炸物之一,我就略嫌佢炸皮太厚,如果可以薄少少,奶味更出~同埋佢有几粒红豆系入面,不过又冇咩红豆味🤣炸物的确系炸得好香脆,仲要呢个价钱,难怪得到咁多年青人欢心🤣

2022-04-14
5 分钟 (外卖自取)