🐮👅身为牛舌控,Bookmark咗呢间牛舌好耐,今日终于黎到元朗试下 -- 摩登牛舌烧肉专门店~餐厅主打极吸睛嘅长龙牛舌,仲有多款烧肉、饭面同小食,我地就梗系叫佢嘅招牌➡️”长龙牛舌9款套餐"🥰 性价比仲要极高, 已经加入我地嘅回访List!😎😎套餐先黎嘅系主打➡️”长龙牛舌",真系超长有50cm,要自己剪开一块块烧,都剪成廿几块,仲好厚切,食落质素一D都唔差,仲好高质好爽口,满满油脂感,牛味好浓,净系食牛舌都超值!👍🏻👍🏻跟住系➡️”凤梨牛肋条"肉质软腍,仲有3片凤梨,表面焦糖化,烧落食可以解腻~➡️”厚烧豚五花" 充满油香,配埋生菜可以包住食!➡️”摩登雪花肉" 系薄切大大块,油脂分布平均,而且佢系薄切,烧起黎好香,牛味重!除咗牛仲有➡️”鸡腿肉"好嫩滑,而外层鸡皮烧完仲几香脆!➡️”三色肠拼盘"好有惊喜,有3款口味,墨色肠、豚肉肠、台湾肠,第一次自己烧"台湾肠"烧到好软滑香甜,而"墨鱼肠"仲有浓浓墨鱼味!仲有➡️”水冷面"都好出色,冷面好爽口烟韧,配搭橙同雪梨食落酸酸地,口感好fresh,仲有爽口青瓜,同韩式泡菜、青瓜丝、苹果丝,食落好开胃!😋饮品叫咗➡️”芭乐桃桃茶"饮落好清爽,几解腻! 仲点咗

凤梨牛肋条

➡️”厚烧豚五花" 充满油香,配埋生菜可以包住食!

摩登雪花肉

除咗牛仲有➡️”鸡腿肉"好嫩滑,而外层鸡皮烧完仲几香脆!

水冷面

饮品叫咗➡️”芭乐桃桃茶"饮落好清爽,几解腻!
仲点咗近期开到周街都见嘅➡️”超大杯鸭屎香手打柠檬茶",有正常size同超大杯size,有得拣甜度,柠檬同茶味都几出,酸酸地好开胃,2个人share岩晒!
芭乐桃桃茶
超大杯鸭屎香手打柠檬茶

🔸长龙牛舌9款套餐 [Set C] ($399):
薯仔
水冷面
🔹芭乐桃桃茶 ($39)
🔸超大杯鸭屎香手打柠檬茶 ($45)
2023-10-28
芭乐桃桃茶