2020-05-28
之前因为疫情,我无食到,上星期我好彩预订左,终于可以叹个够本。真系好开心,大大份刺身仲有干冰效果,影相好吸引,有大粒鲜甜帆立贝,厚身三文鱼,大块海胆,甜虾等等,刺身非常鲜美,可能我哋挂住烧肉,冰出水,店员叫我哋唔好食,再叫过份啦,我都有点唔好意思,所以一定要快快食龙虾开边,冻食,很鲜甜,肉质鲜美,仲有虾膏,非常满足,呢个无追加的重点系肉呀,碟上肉类已有纸牌介绍,成碟有澳牛,美牛,韩式肉,鸡翼,骨付鸡肠,我们超中意食牛,和牛油花分布均匀,每口都系牛味,和牛肉眼烧至七八成就食得,肉汁丰富,骨付鸡肠很特别,食过中意追加和牛,很高质,仲有海虾都好正,肉质结实,烧海鲜好强劲蛋白质的味道,超正天妇罗叫了虾,菇,榴梿,炸浆唔算厚,最欣赏反而系榴梿波波,流心而且好香榴梿味,正。留肚食甜品,努力食雪糕,甜品都高质,有movenpick,今日有草莓,朱古力,亦都有特别口味,少不了榴梿雪糕,菠萝冰,甜筒,所以一定要留肚烧完肉,就叹杯酒,酒任饮,无揸车都唔好博命饮,老公饮左柚子及梅酒,饮品冰柜有,韩式,台式饮品,支装水都有。