2025-01-23 758 浏览
今次我想讲讲一家好好食嘅面包舖,佢哋嘅流心忌廉芝士绿茶挞真系好出色!一咬落去,流心的芝士同浓郁嘅绿茶味瞬间爆开,真系好正!绿茶味好浓,绝对系茶迷嘅最爱,唔会失望。另外,佢哋嘅Tiramisu挞都唔可以唔提!酥皮好松化,口感一流,搭配住香滑的Tiramisu馅料,食完真系令人心情愉快。每一口都感受到层次分明嘅味道,真系好享受!至于开心果挞,开心果味亦都好浓,咬落去有种香脆感,配合挞皮嘅松化,味道非常完美。虽然价钱有啲贵,但我觉得绝对值得一试。毕竟,咁高质素嘅挞,真系唔多见。不过,要注意嘅系,因为人气太旺,排队排咗15分钟,等得有啲耐性,但一试就知,值得等!如果你都钟意食甜品,记得一定要来试下呢间面包舖,保证你会爱上佢哋嘅挞!