2018-03-06
🐰专业感想🍜22 Aug 2017💮呢碗系人生中第一次食既沾面应该会好奇怪发现影得mama 冇强烈focus系碗面度 角度唔靓当时🦉🦉经常催促我 对于我每次食野前snap感到好不耐烦 我都未影佢就食......后来🦉🦉太爱🍜建议系电话整左个🍜album叫我记得影相 开始要练习秒影要快又要靓佢要劲快食🙄btw系开心既❣️🐰专业感想🍜22 Aug 2017💮//🐟介豚骨焙煎黑芝麻沾面//💰85|| #sss_旺角 ||汤底: 🌕🌕🌕🌑🌑好香好似芝麻糊咁 食落紧系唔甜 而且好特别 浓稠度好高 btw我觉得有🍋系有点儿怪 又唔系炸鸡😹||叉烧: 🌕🌕🌕🌑🌑系芝麻汤入面 粒状易入口啱晒懒人 但有啲小嫌唔够 会见到后面系叫左既增量叉烧(+$25) 好食 咬落一丝丝||面质: 🌕🌕🌑🌑🌑沾面会比拉面烟韧挂汤能力高 个人mama地 比较嗜软身 真心我都觉得自己懒又挑剔应该要交俾钟意沾面🦉🦉写
呢碗系人生中第一次食既沾面
//🐟介豚骨焙煎黑芝麻沾面//💰85