2017-12-29 148 浏览
原先buddies谂住同我喺餐厅切蛋糕,点知我哋去唔到果间食cheese cake嘅餐厅,再加埋火间土要我地8点3要交枱,所以我哋无地方切蛋糕。于是我哋谂到条绝桥~~由于其中一个buddies 中午过咗马交饮,join唔到dinner,佢话夜晚返HK就join我哋切蛋糕。所以我哋决定买个蛋糕杀上佢屋企~哈哈哈!!后面仲要由佢负责去买蛋糕,我哋真系好衰啰!芒果脆脆mini 芒果脆脆系美心首创嘅皇牌蛋糕,有成半个蛋糕都系新鲜芒果肉,理应系精挑细选过,我哋其实都唔系第一次食,不过今次呢个真系坚唔得,超酸!蛋糕方面就冇乜问题,不过个朱古力脆脆饼底就真系出事!虽然系话接近人哋收舖果阵买姐,但都冇可能个朱古力脆脆系淋架,食落个蛋糕好似唔放咗几耐咁!

后面仲要由佢负责去买蛋糕,我哋真系好衰啰!

芒果脆脆mini

2017-11-25