(非会员)
如果唔系个仔话想食, 根本唔想再嚟. 自从旧人旧师傅唔见晒之后, 食过两次, 根本 d 野食样式, 味道, 份量, 完全同以前差天共地, 今日再嚟, 顶, 饺子 (得四只)上完 20 分钟, 个烧肉定食重未见影, 已经一肚气, 个定食上左重火滚, 以前好多肉, 同个餐嘅价钱唔成正比啰, 5片薄而干, 酱汁又难食, 伴碟沙律菜少到我眼定定, 洋葱多过肉同菜, 呢个餐叫做烧肉定食, 有乜可能可以无肉, 忍唔住叫全场最厚粉个女人嚟, 问点解个餐会咁, 收番十足价钱, 比 d 咁嘅水准, 我觉得无可能收贷, 佢重好惊讶话无可能播, 我地 d 餐一袋袋 pack 好, 包包一样份量, 吓, 唔系下话, 飞机餐咩!!!! 于是我同佢讲, 你要收番以前个价, 就要份量足啦. 我觉得好唔值, 跟住顺便问佢, 转左手咩, 全部人唔同晒, 好恐布, 佢话以前果 d 无再做啦. 好啦, 问到我要知嘅野, 都可以唔再帮衬, 以前亲切嘅侍应同师传, 已经不复再啦, 而且今日门口维修换灯箱, 可能转名定系点, 个女人话无换老细, 但系可惜而家太差啦 未讲, 呢餐最后埋单 hk$99- 完全唔合理.
太差啦 未讲, 呢餐最后埋单 hk$99- 完全唔合理.

2009-11-03
$50- (午餐)