2012-07-10 5 浏览
「今时今日甘样的服务态度系唔够架,点先叫好?」当我黎到呢间餐厅到食饭阵时,先知咩叫做好!无他,因为我地食紧野阵时发现唔够tissue,问waiter可唔可以俾多几张tissue我地,佢返而问返我地够唔够,仲使唔使多d,仲要系好好笑容,唔系个只俾多张都觉得麻麻烦烦, ,就系甘,呢间餐厅既service就令我留下深刻印象!!!而且d食物都好好食,就好似个个猪扒加饭,旧扒咸左d,但都几惹味,送饭一流,个份量亦可以再多d ~另外个个滑蛋吉列鸡,好食,个份量又多,再加埋葱花都几香,不过如果d葱花可以自己落就好,因为自己本身like食葱,就想落多d~~ 但价钱个方面可以回落就好啦,毕竟钟意食但冇甘多钱,都只可以两、三个月先黎食一次,希望会减价啦!
,就系甘,呢间餐厅既service就令我留下深刻印象!!!
~
~~
好食!!
好食 X 2!!
2012-06-28
好食!!
好食 X 2!!