2018-11-10 68 浏览
今日同亲戚朋友庆祝~咁就紧系唔少得「斩料斩大旧叉烧」啦!刚好见到呢间餐厅斩几多人在外面等位又买外卖咁咁就去睇下d烧味靓唔靓仔先~🤤🤤🤤好似又真系好正咁,所以忍不住了!决定一试!烧鹅应该是招牌正菜,我自己就当然叫左个「下庄」啦!点知见到烧排骨同叉烧都烧得好正咁(闪闪令又多汁咁🤤)最后都忍唔住买多半斤叉烧啦!🤤🤤🤤🤤最期待的时刻来到啦⋯(闪闪发光的叉烧我来了!)果然热热暖暖的叉烧,外表还是有那微微的脆感半肥瘦,唔太肥又不太干~重点是那蜜味😋😋wow~~~~最后当然唔少得烧鹅!🤤🤤🤤🤤睇到那反光的外皮都已经觉得不得了啦⋯除左烧鹅的阵阵香气~食落!有惊喜,味道比外面一般的有独特的味道,是种开胃的感觉,那种味道好特别⋯可惜在下词穷形容唔到⋯就是这店有自己的烧鹅味!肉质弹牙,唔会放左好耐果d咁,应该是说够新鲜吧!😋外皮又是微微的脆!超级多的肉汁!呢次真系一试难忘!🤤🤤🤤

咁就去睇下d烧味靓唔靓仔先~

🤤🤤🤤好似又真系好正咁,所以忍不住了!决定一试!

半肥瘦,唔太肥又不太干~重点是那蜜味😋😋wow~~~~

🤤🤤🤤