之前已经试过呢间火锅店既鸡煲, 呢日就试下椰子鸡椰子鸡煲里面非常足料, 有椰子、粟米, 萝卜等配料, 店员都好细心提示我地滚起先落鸡, 再合上盖, 用埋佢俾嘅漏斗, 漏完就可以食得😆第一时间我就梗系先饮里面嘅椰子汤. 啖啖都好鲜甜, 又重椰子香, 加上鸡嘅肉质好鲜嫩滑滑, 超正😍除左主菜系椰子鸡外, 就系食物吧拎海鲜类, 主要有虾, 蚬, 蚝, 系任食架!!!! 店员refill得好密, 另外, 都有多款菜类丸类, 选择够多, 样样都试下😂饮品柜除左罐装/纸包饮品, 仲有佢地自家制嘅白桃无糖乌龙茶, 好有茶香又解腻, 好好饮👍呢间嘅鸡煲同椰子鸡我都试过哂, 都整得好入味, 鸡肉又嫩滑, 住元朗嘅朋友真系要去试下, 就算搭车都值得去😝😝
之前已经试过呢间火锅店既鸡煲, 呢日就试下椰子鸡