2022-06-27 318 浏览
夜晚约左老公睇戏,未够钟睇戏,所以睇戏前黎个early dinner,快食拉面喺中环呢个物价咁高嘅地方黎讲真系算系唔错嘅选择。价钱唔算太贵,但质素非常之好,疫情冇得去日本黎,黎一幻食个招牌虾汤拉面真系可以一解思乡之苦!🫠🫠🫠平时lunch time都比较多人,6:30pm呢个时间唔洗等位直接有得入去食。环境:灯光光猛,位算宽落,坐得都算系舒适。员工:正常有礼。食物:招牌虾汤拉面真系好得,沾面就麻麻。。招牌虾汤拉面,超级好味,食过真系返唔到转头。佢上面果啲虾碎无得顶,我未捞汤前就咁食,食到停唔到口,但系都要留啲用黎捞下汤嘅。。饺子就不过不失啦沾面,我地两个人食,谂住一个汤面一个沾面。沾面真系麻麻,本身唔系好够味,再食完个招牌虾汤拉面先食佢就觉得唔太ok了。

环境:灯光光猛,位算宽落,坐得都算系舒适。
员工:正常有礼。
食物:招牌虾汤拉面真系好得,沾面就麻麻。。

饺子就不过不失啦

• 招牌虾汤拉面