踏入六月天气有点热, 来到荔枝角D2 揾食, 就一试以前(好几年前在大角咀区获得过不少笑脸的英雄烧牛肉三文治) 一个人来的时候唔会入来,这天有太座做伴, 可以一试, 烧肉眼牛扒三文治$79呢个似乎系镇店之宝, 面包系望落大个但一揸证手就知道轻如无物, 心里一沉, 烧肉眼牛扒我地都知道系薄片牛肉啰, 但佢呢个薄片牛肉唔似一大旧牛肉烧后薄切出来啰反而似系本身已经系薄切嘅牛肉片攞去煎一下咁啰, 两者好大分别㖞!好怀疑同以前同大角咀开的那一间有否关系? 香烧虾杂箘意大利饭$109 收到过百似乎又好返dd, 起码只虾系有虾味的虾, 至于虾有无煎到少少过咗龙就另作别论, Creamy佢系有嘅, 杂箘都食得到, 份量只是一般的偏少啰, 所以出去买多一个芝士薯条啦! 但呢个薯条柯打就真的领佢野了, 落咗柯打成15分钟都未嚟, 同阿姐讲佢就话做紧, 睇你表情都知你敷衍我地啦! 揾第二个问同样态度, 无错当时店内的确系全场满座重枱枱都追柯打添, 但做服务业就系咁架啦, 后尾卒之见到有个唔使着制服的中年阿哥, 同佢讲似乎漏单佢入厨房搞咗五至七分钟搞到个新鲜炸出来的薯条, 炸薯条没啥特别, 芝士酱只是一小碟白
香烧虾杂箘意大利饭$109 收到过百似乎又好返dd, 起码只虾系有虾味的虾, 至于虾有无煎到少少过咗龙就另作别论, Creamy佢系有嘅, 杂箘都食得到, 份量只是一般的偏少啰, 所以出去买多一个芝士薯条啦! 但呢个薯条柯打就真的领佢野了, 落咗柯打成15分钟都未嚟, 同阿姐讲佢就话做紧, 睇你表情都知你敷衍我地啦! 揾第二个问同样态度, 无错当时店内的确系全场满座重枱枱都追柯打添, 但做服务业就系咁架啦, 后尾卒之见到有个唔使着制服的中年阿哥, 同佢讲似乎漏单佢入厨房搞咗五至七分钟搞到个新鲜炸出来的薯条, 炸薯条没啥特别, 芝士酱只是一小碟白色芝士味唔太重的沾酱, 旁边再有小碟茄汁,
试过呢次, 呢间野都可以从我们的List剔除了!唔使有下次啦, 食物普通过普通,
服务态度同心态都无法接受, 店内环境系如果一到八成客满你会感觉到迫夹,
做的菜式系快餐形式但一客满厨房speed跟不上希望店方能改善,
自己来讲好难俾笑样佢了,
烧牛肉三文治

香烧虾杂箘意大利饭