2023-07-22
今晚我哋嚟到观塘区呢度去锯扒, 其实都系第一次嚟到wave度锯扒,因为朋友介绍咁入到去佢装修都几有格调,同埋都坐得舒服, 咁我哋就叫咗个set。烟肉薯仔汤&沙律:汤底浓郁,充满了烟肉的香气,薯仔的甜味和汤的鲜美。每一口都充满了温暖和舒适的感觉,是一道令人怀念外国生活的汤。 沙律亦都唔错,啲菜都几新鲜。烤西班牙黑毛猪鞍伴香浓烧汁:猪鞍烤得外焦内嫩,肉质鲜美多汁。搭配著香浓的烧汁,每一口都充满了丰富的口感和独特的风味。真系一个令我有赞不绝口的享受。虎虾小龙虾龙虾汁扁意粉:扁意粉以虎虾、小龙虾和龙虾汁为主要成分,带来一个丰富的海鲜风味。虎虾和小龙虾烹煮得鲜嫩多汁,搭配著浓郁的龙虾汁,让每一口都充满了鲜美和小龙虾的丰富风味。意粉煮得刚好有嚼劲,吸收了龙虾汁的味道,让这道意粉菜肴更加美味可口。最后饮埋杯特饮三色世界&玫瑰 latte就闪人。Overall呢一间餐厅其实个环境都唔错 而且服务都唔错,同埋食物都算系有水准, 行过呢头嘅朋友可以嚟呢度试下。 因为呢一间餐厅星期一至四都有D优惠,有兴趣嘅话大家可以去到问下店员。