2021-09-20 148 浏览
虽然pizza 真系卡路里好高,但果种滋味满足感真系难以代替🌝 几个月前试左一次韩国黎嘅Pizza Maru,呢排pizza 瘾起就即刻谂起佢❤️ 佢系韩国style,标榜健康面团放工拍拖食饭咁开心,梗系要嗌番杯嘢饮,撞正仲有 Happy Hour,谂都唔使谂,带返杯 Iced Tea同啤酒,舒舒服服enjoy 下~ 今次都想 encore 上次食过好食嘅蟹肉芝士波波,可惜卖哂😧 咁就试炸软壳蟹做 appetiser 食过返寻味仲有呢个带子泡菜Carbonara~未食过可能以为系浓味对浓味会好greasy,但食落真系又夹又惹味😝 有芝士香,同时轻轻带点泡菜嘅酸辣,仲有烟肉香!越食越停唔到口😂 Pizza Maru pizza 有好多唔同嘅选择,有两大款,一款系正常底,但系可以拣唔同嘅批边,另一款叫芝加哥Pizza,系劲芝士😂😂😂😂我哋拣左好耐🌝又心思思想试金芝边(两款芝士加蕃薯),最后拣左群蟹派对配金芝边!面头铺住满满嘅材料同好多芝士,有哂拉丝㗎!开头唔系好明白有番薯即系点🤔食落带有少少番薯嘅甜味,口感都唔同啲,中和返两款芝士嘅味道,overall 真心唔错!我哋order 12吋,我自

佢系韩国style,标榜健康面团

带子泡菜  carbonara

咁就试炸软壳蟹做 appetiser

蜂蜜牛油秘制炸鸡

食过返寻味仲有呢个带子泡菜Carbonara~

韩式炸软壳蟹

面头铺住满满嘅材料同好多芝士,有哂拉丝㗎!
群蟹派对配金芝边(12吋)

开头唔系好明白有番薯即系点🤔
食落带有少少番薯嘅甜味,口感都唔同啲,中和返两款芝士嘅味道,overall 真心唔错!我哋order 12吋,我自己都食咗3件😂

群蟹派对配金芝边

四五个人食嘅话建议试Maru Original 5 or Maru Meaty 5,劲满足,咩都有🤤

食得韩国野,点少得炸鸡🌝
既然邪恶,就邪恶到底!🥳
男朋友拣左蜂蜜牛油秘制炸鸡,食落一啲都唔油淋淋又脆口,肉质都几juicy🤤🤤

蜜桃冰茶同啤酒

最后两个share 杯cocktail,咁就完美句号🥰

金芝边

Lychee  mojito
2021-08-18
带子泡菜  carbonara
韩式炸软壳蟹
群蟹派对配金芝边(12吋)
群蟹派对配金芝边
蜜桃冰茶同啤酒