虽然旺角/太子呢边有好多Cafe 但系如果要拣高质嘅 Tuned一定系先头三甲之一✨店舖装修简洁宽敞 最紧要系食物质素好ꕥ 日式烧鸡腰果仁沙律超大碗嘅沙律 材料十足🥗烧鸡配咗日式嘅串烧汁 质地嫩滑沙律菜同车厘茄好新鲜🍅另外仲有牛油果蓉同青瓜 呢两样我钟意配埋一齐食 而腰果就令整体口感更丰富ꕥ 慢煮黑蒜牛面肉炖意大利饭见好多人推介呢款 我哋都一心要试 order时系最后一份 幸运✨意大利饭软硬适中 牛面肉好入味好软稔 而且黑蒜味好够香 真心推荐👍🏻ꕥ 合桃脆脆卡邦尼粗管意粉粗管意粉就好似粗咗阔咗又长咗嘅长通粉感 比一般长通粉更有口感🍝每一啖都沾满浓郁嘅芝士同酱汁🤤烟肉亦充满醎香ꕥ 红豆抹茶麻糬窝夫窝夫呈贝壳形状 唔止卖相靓 食落有浓郁蛋和同抹茶味质地又松软🧇而且中间酿入麻糬令口感更加丰富 旁边分别放咗忌廉红豆同雪糕🍨可以配埋一齐食饮品就点咗焦糖脆脆咖啡同Lemonade 满足❤️

ꕥ 日式烧鸡腰果仁沙律

ꕥ 慢煮黑蒜牛面肉炖意大利饭