其实本身都对呢间野冇乜意见, 但真系顶唔顺.1. 落order之后冇比单呢个都唔紧要, 咁咪自己行出去比钱讲返枱号噜. 但系呢D基本野唔知点解会冇嘅? 以前食果阵每次都有单, 系咪愈做愈懒?2. 好多staff都系唔出声通常多人食饭上菜嘅时候都会问声份餐点系边位, 然后放上果位客人面前. 老实讲你唔问就咁放低我都可以接受, 但系我唔明点解会有staff拎住份餐点企定定系度都唔出句声问下噜3. 好大嚿盐啊!连续食两次下午茶都有成只牙咁大粒盐, 上次食炒饭, 今次同人食炒牛河都有送大嚿盐比我, 好后悔冇影到相. 唔通衣家炒粉面系落岩盐?4. 自助式淋汁个staff上完铁板然后粒声唔出就走左, 亦唔见佢有同佢D同事讲, 系咪真系咁赶客? 等左几分钟又见唔到staff系场, 块扒都就黎干啦. 唯有自己去拎汁噜. 唉, 真系比钱买气受唔怪得衣家d人话系香港食野系交智商税, 我自问食左几年真系帮唔落啊
其实本身都对呢间野冇乜意见, 但真系顶唔顺.

1. 落order之后冇比单

2. 好多staff都系唔出声

3. 好大嚿盐啊!

4. 自助式淋汁

2023-10-20