2024-04-23 253 浏览
前两日特登去坚尼地城海旁个到打卡,打完卡见肚饿,就求其入咗一间餐厅食嘢,咁就嗌咗个烧腩烧鹅饭,卖相又平平无奇,仲以为正常,一食就知出事,我平时食饭无影相嘅习惯。一食啲烧腩就觉得好奇怪,点解得d酱嘅味道?再食埋个烧鹅,都系无味,我个下仲以为系我条脷无味,饮翻啖柠茶,甜架㖞,再食啲烧腩同烧鹅,又真系无味㖞,净系得d肉嘅质感同d酱味,连烧腩皮都系冧嘅,都唔知摆咗几耐。间餐厅又好唔卫生,见到有只蚂蚁系张枱到爬,我知系食肆见到好正常,但至少都唔好比我见到啊🙏🏻而且仲见到个女人好寸寸共,似系老板娘,听唔清楚讲咩,反正就系到寸紧个客,净系记得个客话老板娘大晒咩,之后冇食就走咗。呢间真系要落入黑名单,以后唔会再嚟。

呢间真系要落入黑名单,以后唔会再嚟。