中午喺旺角附近做野,谂住去附近新开嘅Shopping Mall-The Forest睇下有咩食,点知见到有Mos Cafe,都打咗个突!见唔系好长龙,所以就决定回味下!本身以为Mos Cafe高级过Mos Burger, 应该Menu有少少唔同,但系原来都冇分别,系多咗意粉可以拣!我就拣咗招牌Mos Burger啦Burger好好食,面包够软,同埋真系新鲜整,唔会食落好似放咗一段时间咁。番茄好大块,所以食落好juicy✌🏻不过茄汁同蒜头就多咗少少至于薯条,我觉得整得唔好食可能系预先炸好咗放咗喺度冻左,所以感觉口感一般,食落好硬,所以我食咗半份薯条就冇再食,有啲后悔加咗A set! 不过整体都有保持水准,繁忙时间又唔会太长龙,等太耐!店里边比较自助,我见其他客人都系食完自己执返自己啲嘢俾职员收拾!呢一方面真系的确做得唔错,所以环境卫生好好

Mos  Burger

至于薯条,我觉得整得唔好食

2018-07-19
等候时间
5 分钟 (堂食)
Mos  Burger
  • Mos  cheese  burger