2019-03-23 692 浏览
系因为上网见到佢话女士有做优惠于是就捉埋个朋友一齐试吓呢间位于荃湾酒店嘅自助餐。当晚系做紧松茸燕窝主题。成间餐厅嘅装修摆设唔系咁舒服好奇怪去攞嘢食嘅位系不能形容,刺身又要行到去门口出边先攞到雪糕都系,然之后热盘嘅嘢食得好少款式,沙律𠮶啲冷盘又要行到去某一个位先至有得攞。令人感觉唔系咁好再讲下嘢食嘅质素同埋款式款式非常非常非常之少多数都系一啲比较大路嘅嘢,但系食物嘅质素同埋味道就极为普通。个刺身令我大大失望完全系唔新鲜又有好多更食咗一旧唔再食沙律都仲可以接受嘅而佢预先整好嘅沙律味道都唔错嘅。但热食就一般,尤其系𠮶个蒜蓉生蚝食好细到好似粒鼻屎咁啲蒜蓉粒仲大过佢然之后煎龙利又有啲鞋,鱼头煲简直系冇嘢食添。成餐饭都唔知自己食𠮶啲乜唯一赞下嘅系甜品做得唔错尤其个蓝莓芝士蛋糕当晚仲送咗个椰皇炖蛋黄都可以接受

刺身令我大大失望完全系唔新鲜又有好多更食咗一旧唔再食

沙律都仲可以接受嘅而佢预先整好嘅沙律味道都唔错嘅。
但热食就一般,尤其系𠮶个蒜蓉生蚝食好细到好似粒鼻屎咁
啲蒜蓉粒仲大过佢