喺尖沙咀行街行到又攰又肚饿,想揾个地方坐得耐啲又食得饱,近近地就去咗庄士伦敦广场,见到任饮任食打边炉,仲要可以选择无限时间,即刻去👏。上到去有啲惊喜,就系啲餐厅好阔落,啲枱唔会摆到密质质。我哋两个即刻点咗个抵食嘅吃到饱+,都系💰$273 (120分钟) / 💰$313 (<<<我哋无限时任打)。净系火锅汤底已经有20款,任君选择。除咗唔少得嘅台湾药膳汤底,仲有而家几兴嘅蕃茄汤底,同埋芫荽爱好者嘅芫荽鸡汤!今次就加咗$48拣咗鸳鸯锅,除咗养生醉鸡,就搭多个新出嘅药膳竹笙杂菌锅。啲嘢食未嚟,店员就会俾你拣盐酥鸡同炸花枝丸(或者双拼) +四种Shake Shake粉 ,都几特别。最紧要嘅系热辣辣,又可以医肚。救命,个竹笙杂菌锅真系非常足料!醉鸡亦都有好浓郁嘅酒味。两个我都大推。牛同猪都好新鲜,而且切得较薄(任食冇所谓啦), 渌几下就即刻食得,方便。除左牛肉同猪肉,仲有好多火锅配料选择。海鲜,炸物,手工配料,蔬菜,面类,甜品,雪糕...... 全部都无限追加,QR code落单就OK。花多眼乱,丰富!我自己就几钟意饮品方面,有两个大柜俾你拣,有好多花茶果茶,唔系下下都包

上到去有啲惊喜,就系啲餐厅好阔落,啲枱唔会摆到密质质。我哋两个即刻点咗个抵食嘅吃到饱[美国 Prime Grade 牛肩胛肉+西班牙无激素猪肉片]+,都系💰$273 (120分钟) / 💰$313 (<<<我哋无限时任打)。

盐酥鸡+炸花枝丸

养生醉鸡+药膳竹笙杂菌锅

美国 Prime Grade 牛肩胛肉+西班牙无激素猪肉片

我自己就几钟意饮品方面,有两个大柜俾你拣,有好多花茶果茶,唔系下下都包装或者罐装饮品。而且仲有热嘢饮,都好窝心。

除咗餐厅面积都好大,座位宽阔,店员好有礼貌,一叫即到(唔似有啲餐厅扮晒睇你唔到),而且上菜都快。(我哋6:30就坐低食饭,未走己经有人喺度等紧!证明冇拣错。)
2024-09-26
盐酥鸡+炸花枝丸