2023-10-12
时隔半年再次回访呢间人气小店,主打日式任饮任食放题,而且听朋友话佢哋最近仲出咗个新menu,竟然可以任食烤榴梿呀🩷 仲有榴梿椰皇奶冻、虾球伊面等特色料理,相信唔少人都系冲佢而嚟,平日晚上好full,记得要预先book位!一坐低即刻揿咗盘榴梿烧,数量有限,售完即止,好惊冇晒😂 金枕头烧完之后更加香甜,外层微焦,内里软熟,榴梿爱好者表示十分满足~ 榴梿椰皇奶涷亦系今期限定item,上面铺咗满满嘅榴梿蓉,配著奶冻感觉无咁腻🤤 猫山王炸榴梿外层薄脆,内馅又热又软糯仲会爆浆,另外千万唔好错过两款榴梿雪糕,淡淡香气,赞呀!正常嚟讲嚟得呢度都会食刺身同寿司,卖相精致,味道鲜甜,而且有火灸版本,大人小朋友都啱、炸物、烧物同串烧同样美味,例如羊架、比目鱼、鸡翼、炸鲜奶、乳鸽都可以叫吓~ 不过个人反而最欣赏嘅系熟食,必点之选有金汤慢煮鲍鱼花胶盛、金蒜炭烧广岛蚝同上汤虾球伴面,尤其是系避风塘鱿鱼,爽口弹牙,酥脆可口,encore咗好多次都食唔厌🥺 自助区有沙律bar、小食、饮品同甜点🍦 记得要留肚食椰汁海燕窝鲜奶同乌鸡汤,仲有忌廉泡芙、柠檬挞、海盐曲奇大福、水蜜桃大福、朱古力/草莓/柠檬芝士mousse、c
自助区有沙律bar、小食、饮品同甜点🍦 记得要留肚食椰汁海燕窝鲜奶同乌鸡汤,仲有忌廉泡芙、柠檬挞、海盐曲奇大福、水蜜桃大福、朱古力/草莓/柠檬芝士mousse、chocolate truffle cake、椰奶斑斓/朱古力/鲜奶布甸等,甜品控要疯了!最后竟然仲发现有得食老虎堂嘅黑糖芝士流心雪条呀!救命真系好饱但真系忍唔住食埋❤️