2023-12-13
任食铁板烧&台式小食一直都觉得铁板烧份量晤多,对于大食架我来讲有时真系晤太够。难得今次呢间铁板烧主打任食90分钟加埋有自己好钟意架台式小食,真系晤可以晤试下~我地今次拣左至尊和牛set响个主食方面,由于其他小食都系任食架关系,所以我地样样都叫左一份share,样样试下咁!和牛我地叫左5成熟,厨师好细心咁我地切晒细细粒细细条,食落去都好juicy,都系有一定保证架和牛。虽然未至于去到入口即溶架层次,但食落去都系中上级数😊其他任食架野包括带子,冷盘,锖鱼,汤,餐前沙拉等等不能尽录…….台式小食都系4-5种,全部即叫即炒,都真系算高质,系好晤错!! 如果你钟意食铁板烧又系大食架人,呢间任食同埋多款就真系可以一试啦!!==============================圆铁板烧大角咀海庭道18号奥海城2期1楼大食代内
圆铁板烧
大角咀海庭道18号奥海城2期1楼大食代内