2023-08-14
之前喺网上面见到呢一间任食鸡煲边炉,仲有一架大船刺身影下相,今次就嚟试吓一嚟到呢,首先我哋就会食小食先啦,咁小食呢佢都有几样嘅仲可以任食嘅,有虾多士啦,有沙律啦,仲有酸菜鱼啦😂唔知点解酸菜鱼都系小食啦好正之后我哋就食刺身啦,架大船呢五位或以上先有嘅咁𠮶㗎船仔呢就会有埋蟹同埋鲍鱼嘅,好似五人以下呢,系冇嘅,刺身呢就唔系任食,食一次呢就冇㗎喇之后我哋就会食鸡煲鸡煲就系任食嘅,个人认为佢呢间鸡比较淡味,平时食开小辣嘅我呢,就叫咗中辣食完鸡煲之后呢就会系打边炉,嚟之前呢佢又WhatsApp我问问我要啲其他汤底嘅,咁我有要到一个花胶汤底(免费),同埋加钱要咗一个燕窝糖水咁样嘅咁打边炉呢,都系饮食啦其实都好饱㗎喇,佢会问你食猪定食牛先嘅,咁我就食牛先啦,个人认为佢呢度嘅肉类呢都唔错嘅,丸呢就我冇再加,之后佢呢度呢都有啲雪条,我就钟意食佢呢度嘅榴梿雪条,仲有番薯糖水呢一个呢就系我加咗$32嘅糖水,个人认为呢佢入边嘅炖奶都几好食嘅四百几蚊一位已经可以食到你好饱㗎喇
好正
之后我哋就食刺身啦,架大船呢五位或以上先有嘅
食完鸡煲之后呢就会系打边炉,嚟之前呢佢又WhatsApp我问问我要啲其他汤底嘅,咁我有要到一个花胶汤底(免费),同埋加钱要咗一个燕窝糖水咁样嘅 咁打边炉呢,都系饮食啦其实都好饱㗎喇,佢会问你食猪定食牛先嘅,咁我就食牛先啦,个人认为佢呢度嘅肉类呢都唔错嘅,丸呢就我冇再加,
四百几蚊一位已经可以食到你好饱㗎喇