2019-10-15
任食5口味炸鸡梨满园韩国料理旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦Deli2 1楼炸鸡放题?!5款口味可以90 minutes 内任食,姜葱味、甜辣味、、秘制酱油味、芝士味、蜜糖味!去擦餐饱先啦,每样食一件都抵啦!真系令人心大心细,每口味都试,整体来讲鸡皮好脆唔会太油腻,唔惊食到一嘴油。肉好厚身大大件鸡架,拿起来用手直接食先滋味。芝士味系系炸鸡上洒了芝士粉,味道带甜唔系太重芝士味,其实我自己钟意重芝士咸香多过偏甜姜葱同酱油有点中菜风影子甜蜜味似去了bbq, 有层甜甜黏黏架蜜糖系鸡皮面!甜酱就有点泰国酱架影子,又有韩式甜辣酱的记忆浮现出,不过酱落得好重手,有点滞.Ps上菜超慢,勉强只能点第2次怕唔够饱?任食鸡外散点其他menu 上食物都得架!不过价格唔包炸鸡以外架食物,但食5-6件鸡已饱上心口啦
梨满园韩国料理
旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦Deli2 1楼
蜜糖味!去擦餐饱先啦,每样食一件都抵啦!
姜葱同酱油有点中菜风影子
Ps上菜超慢,勉强只能点第2次