2019-08-05 233 浏览
夏日炎炎唔想食热气野,点知连续两日食左大满足 透心凉呀!半板海胆手卷一拎上手,手卷size黎讲系大码,饭同海胆量好足够,啖啖肉唔会食完一口就无哂料海胆新鲜又甜甜的一d腥味都冇,加上佢食材长期冻住,唔似一d暖既手卷,好好味!每次去葵广都要食佢。跟住唔够喉,就第一次叫左呢个软壳蟹膏山。呢个相当有惊喜,有超级fresh既感觉! 蟹膏唔会好水状而且夹住蛋食好鲜甜,如果蟹膏多d就好喇可以捞住食哂成个饭。软壳蟹香脆,增加左个饭既口感,连埋其他材料一齐食,呢个细小既饭简直系满分!细细地30几蚊,同食个手卷差唔多价钱算系非常抵食,食个阵都方便d呢个大满足山西利了,有海胆,三文鱼,北寄贝,蟹籽,蛋丝同埋帆立贝唔可以唔试既小食!差唔多每一啖都充足左以上材料,必叫!惟三文鱼有小量筋位未切得好好

夏日炎炎唔想食热气野,
点知连续两日食左大满足 透心凉呀!

半板海胆手卷

软壳蟹膏山