2009-02-22 6 浏览
专程走去食tbb介绍既餐厅, 但未入门口已经见到个menu d价钱劲贵, 唉! 算把啦, 食左先算, 地方尚算宽敞, 立即叫tbb介绍巴东牛肉, 炒通菜, 咖哩羊肉, 菠萝炒饭, 红豆冰, 白饭上菜速度好快, 先上菠萝炒饭, 重以为用半个菠萝装, 只不过用碟装, 加几旧菠萝, 鱿鱼, 蟹柳, 味道一般, 巴东牛肉: 份量劲少, 好多油, 每人最多分到1旧半, 牛肉都几临, 味道都ok咖哩羊肉: 同上, 分到每人两旧半, 味道一般炒通菜: 尚算多, 味道几好, 够瓁气, 系多碟之中有d水准红豆冰: 唔知, 系我爸爸饮走,服务好似吹人快d, 侍应讲多句都唔愿意, 都唔知有无睇刘德华个广告, 去一次就够无下次

咖哩羊肉: 同上, 分到每人两旧半, 味道一般

红豆冰: 唔知, 系我爸爸饮走,