第一次食一间份量咁少嘅餐厅,睇开我食评就知我好少咁样讲一间餐厅,但今次真系忍唔住出po闹佢地🤬服务好差,坐低之后问咗几次先比menu我地,见佢咁忙我地自己去倒水算入到去是但叫咗个炒饭,饭嘅份量超级少,可以见到仲细碟过朋友只手,明明落单𠮶阵就同咗职员讲话要加饭但佢无视咗我🤬我用咗五分钟都冇就食晒,食完仲要好肚饿!🤬份量少我都算啦,仲要质素都麻麻地,个饭入面嘅猪颈肉系劲少,就算系肉都系啲肥肉嚟🤮平时去出面餐厅食$38呢个价位嘅茶餐都唔会咁细碟,呢间系真系细得好夸张,份量我估只有平时出面餐厅嘅一半左右朋友叫咗个照烧鳗鱼饭,鳗鱼质素普通都算,份量一样都系好细唔够食,目测同我𠮶碟差唔多大😡佢细食过我都觉得唔够饱,埋单之后我地仲要其他铺头叫其他野食先够饱🥴如果大家好肚饿嘅话就唔好帮衬啦,因为一定食唔饱,希望呢间黄店可以改善吓啦😤地址:深水埗北河街141号地舖
我用咗五分钟都冇就食晒,食完仲要好肚饿!🤬
地址:深水埗北河街141号地舖
2021-08-14