2013-09-30 2158 浏览
我第一次食完野系甘想食食评,,其实去呢间食既主要原因刀系因为见到d食评话ok,,但点知系伏黎,,,,,, 一入到去个环境刀几宽松,,但装修吾算靓,,不过吾紧要la,,黎得食野就梗系食物最紧要,,我系同个朋友一齐黎食,,两个女仔,,一坐低我地就开始叫la,,呢间d纸系几多,,但好少选择第一round:刺身:  好一般,,吾称得上系好炸物 : 淡某某甘,,又无本身炸个样食物既味,,例如,,蚝无蚝味,,虾无虾味蕃茄 : 终于食到样食物系有本身只味芝士年糕:哇,成pat野甘其实刀吾洗多讲,,总之一d刀吾好食不过好戏在后头,,第二round先系重点系第二round我地叫左个加州卷,,大家可以睇睇张相,,样衰到,,好似d小学生整甘,,我吾明点解样整到甘都敢拎比人食之后叫左枝清酒饮,又中伏,好似似紧消毒药水甘丫阴公btw d热食系吾够热的卖单500几,,完全吾ok

第一round:
刺身:  好一般,,吾称得上系好
蕃茄 : 终于食到样食物系有本身只味
芝士年糕:哇,成pat野甘
其实刀吾洗多讲,,总之一d刀吾好食
不过好戏在后头,,第二round先系重点

之后叫左枝清酒饮,又中伏,好似似紧消毒药水甘丫阴公

btw d热食系吾够热的

卖单500几,,完全吾ok