真系太太太太过分了,琴晚去左食一间ig介绍既一间鸡煲叫农场,$98一位加一都五系好贵,都系108姐谂住平平地去试下,点知啲野食已经五系好食又咸,服务态度又差😡😡埋单个阵先知要收星期五六日附加费每位$20,附加都都五系问题,仲要收酱油费每位$20,边度用酱油要甘贵啊,同埋仲要无比酱油我地啰,再收服务费,真系识呃人钱,我地甘就比人呃左$80,佩服佩服👍🏻我觉得你地如果要收人客甘多费用既就应该入场前同客人讲清楚价钱,包啲乜啊,五包啲乜啰,乜都五讲,你地讲左要收甘多收费啊睇下仲会五会甘多人黎食啊,同埋仲要扮晒多人,要booking,我去个阵得个几台,五好甘呃人啦,串烧又少野选择,得猪牛羊鸡串4款选择,话任食,可以食啲乜?人地都有鸡翼鸡软骨个啲啊,你地就得4样串烧,仲可以话系串烧加鸡煲任食既?我食过甘多间鸡煲你地尼间系全港最差又收得多费用既一间鸡煲😤😤😡😡建议大家唔好嚟呢间食啦,真系伏黎🤦🏼‍♀️早知上OpenRice 睇左评语先去食😩
建议大家唔好嚟呢间食啦,真系伏黎🤦🏼‍♀️
早知上OpenRice 睇左评语先去食😩
2017-12-17