餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

2024-08-13 769 浏览
港式风味最出名之一一定点心龙点心系港式点心里玩出创意系一间有新意和品质嘅点心品牌推出嘅餐点亦都充满新鲜感即叫即蒸嘅点心 够热够新鲜🥢叹世界烧卖拼盘👉🏻一共六款的创新烧卖 包括:日式鳗鱼烧卖、印度黄咖喱烧卖、星加波黑胡椒蟹烧卖、德国咸猪手烧卖、西班牙辣肉肠烧卖和中国金华火腿烧卖 👉🏻传统的烧卖融合六国特色风味 特别的有惊喜 一定要试🥢蟹粉菠菜香虾饺👉🏻鲜味no.1嘅虾饺 因为有蟹粉和三文鱼子嘅加持 够哂鲜味 推荐要试🥢黑金流沙包👉🏻热辣辣嘅流沙奶黄包系我必食嘅点心 佢嘅馅料唔会过甜亦有咸蛋香🥢翡翠响铃肠粉👉🏻少少似以前净系食开炸两 用响铃做内馅口感更松脆 个人偏向点芝麻酱🥢一口咸水角👉🏻同平时食开嘅咸水角都好类似 外层脆中有黏口感 系一口嘅份量食得方便🥢南北杏菜胆炖猪肺👉🏻多款老火汤中 有我钟意嘅菜胆猪肺汤 感觉足料亦都唔会味精味
港式风味最出名之一一定点心
龙点心系港式点心里玩出创意