2023-11-02 36 浏览
韩川位于旺角女人街,店舖装横有d 似韩国烧肉店。 但系呢度除左烧肉仲有好多野食嫁我地一行9人唉到成枱都系野食,望住成枱既食物,满满的幸福感精选韩国生蚝蚝仔细细,但系非常鲜甜味美, 加少少柠檬汁已经好够。呢度一打都唔洗HKD300, 都几抵食三味炸鸡1碟里面有齐韩式辣酱,honey mustard , 同埋原味炸鸡。我本身系鸡钟既fans,但系原黎单骨都好正,食得方便之余,仲好香脆, 个人比较钟意honey mustard.韩川菜包五花腩呢度既烧肉系已经烧好左,5花腩亦都唔肥,D五花腩烧得啱啱好,非常juicy, 用生菜包住食会冇咁漏,可以食倒好多块芝士年糕系新鲜热辣炸出黎嫁, 入面系满满既芝士,由于鲜炸,食果阵要小心烫亲嘴仔串烧烧鸡皮必点呀! 鸡皮烧到好香口,脆而不油利

我地一行9人唉到成枱都系野食,望住成枱既食物,满满的幸福感

精选韩国生蚝

三味炸鸡

韩川菜包五花腩

串烧
烧鸡皮必点呀! 鸡皮烧到好香口,脆而不油利