2020-11-23 84 浏览
住石门行去第一城其实好近,突然兴起过去食嘢,原先谂住食吓炸鸡,行过见到味千拉面,原来同太座都未食过,好,今晚入去一试!睇吓餐牌价钱又唔系好贵,一心以为平D冇人地咁好食啦,饮咗啖汤底已经知道咁谂系错,汤底够料!“味千之霸”睇个名就知系招牌之一,对于我呢D第一次嚟食嘅当然系首选,猪软骨松软入味,好骨胶原feel,流心蛋有蛋味,叉烧入口即溶,瘦肉部份唔鞋,但总觉得日本所讲嘅叉烧唔够广东叉烧咁正,哈哈!“赤火恋”系全场唯一辣嘅拉面,至啱太座,但佢话好味不过唔够辣,可以再辣D!“味千饺子”上枱热腾腾,肉汁ok,唔错!“ShakeShake薯条”估唔到咁出色,叫咗海苔味,唔食薯条嘅我都食咗大半,一定要试!埋单见到好多外卖用foodpanda,职员话做紧买满100减30嘅优惠,哗!下次我都叫foodpanda送嚟屋企喇!
味千之霸
赤火恋