2023-11-18 84 浏览
落兰桂坊,大家多数净系谂起饮嘢🍺🍸🍹 但其实呢度都有好多高质素嘅酒吧餐厅,有酒饮之余仲有高质嘅嘢食,好似我今日要介绍嘅呢间Tao Bar咁,主打地中海菜式😎原来bar food 都可以好高质🤩 🌟希腊哈罗米芝士车厘茄沙律 $108 大量嘅火箭菜,面头洒上芝士碎,最钟意佢配上烤过嘅芝士条,咸香味十足,好好食😎🌟Chicken Shawarma Platter $148估唔到咁好食🤩 份量仲要劲大份,性价比超高😍 绝对足够三四人share😆 鸡肉充满香草味,烤到好香😍仲配上大量嘅蔬菜,夹埋烤饼一齐食,非常滋味🤩 仲有大量炸到香脆嘅薯条,送啤酒一流🍺👍🌟摩洛哥烤羊架 $188羊架有四件,羊膻味唔重,烤到少少焦香,肉质都唔会干,最重要系配上大量嘅蔬菜及薯蓉,平衡返油腻感,唔错😎 🌟啤酒酒吧梗系要饮酒啦🍺叫返两杯啤酒配上咁好味嘅食物,同朋友吹吓水咁就渡过咗开心嘅一个下午😙

🌟希腊哈罗米芝士车厘茄沙律 $108

🌟摩洛哥烤羊架 $188