2020-08-01 543 浏览
小弟都几钟意食快餐,今日撇低宝宝,独食老麦,点知一试中伏。金钟老麦都几大,疫情期间,有距离之余系有位坐。今日想饮杯mccafé ,跟$26双层芝士汉堡餐叫,埋完单先知原来我加咗$10叫咗杯华田泡沫脆脆,老麦速度嚟讲都好慢,等咗十分钟先有得饮。另外叫多咗个$8菠萝批。先食个菠萝批,公式苹果批嘅口感,入面粒粒由苹果味转咗凤梨味,系啊,唔系菠萝,而系凤梨味,凤梨酥d味。小弟极爱菠萝,但呢个批又唔系话难食,老麦公式餐厅系咁嘅味,只能说下次我唔会加钱买嚟食再试吓杯华田脆脆,另外有杯华田粉(?)自己添上去,我唔好甜,添少少,一饮!咦!咦!咦!呢种味道似曾相识!再饮!真架㖞!真系识!系我每日饮嘅清水!呢杯嘢饮,好神奇,有华田色,但水咁嘅味!饮多几啖,似喺茶餐厅得罪侍应,不断冲淡杯华田咁嘅味啰!哈哈!不过麦当劳,求d咩啊~公式餐厅,中评,不过不失啦!
小弟都几钟意食快餐,今日撇低宝宝,独食老麦,点知一试中伏。

金钟老麦都几大,疫情期间,有距离之余系有位坐。

咦!

咦!

呢种味道似曾相识!
再饮!
真架㖞!
真系识!

系我每日饮嘅清水!
呢杯嘢饮,好神奇,有华田色,但水咁嘅味!
饮多几啖,似喺茶餐厅得罪侍应,不断冲淡杯华田咁嘅味啰!

哈哈!不过麦当劳,求d咩啊~公式餐厅,中评,不过不失啦!
双层芝士汉堡餐配华田泡沫脆脆
华田泡沫脆脆