舖头运用左水泥风工业嘅装修设计 而且门口有半落地玻璃令到自然光可以射入餐厅 成个感觉简单得黎都好舒服👍🏻 🍴 Smoked Salmon Avocado Bagel $86起初系见好多post 都见人食呢一个begal 所以我系冲着呢一个bagel 呢间Cafe 😆😆 呢一个bagel 嘅包面烘得非常松脆!直头觉得有啲似食紧饼干咁haha 可能因为佢松脆嘅关系所以就唔似其他begal 咁烟靭 🥯 除此之外 个bagel 都好大个!不过就略嫌三文鱼嘅份量少咗啲如果可以再多番少少就好啦😍😍🍴 Spaghetti Carbonara with Onsen Tamago $98意粉方便就不过不失啦!整体都尚算creamy 而且笃穿咗只流心蛋之后 蛋汁流出黎令到蛋黄味好香浓🤪 美中不足嘅地方就系意粉嘅质地唔算好弹牙 🤔同朋友都觉得唔算太惊艳🤌🏻☕️ Iced Cappuccino $52系一杯咖啡味几浓既 cappuccino 唔会太milky! iced cappuccino 面头仲有d 粉 睇落劲似Tiramisu haha😆 ☕️ Flat White $45估唔到都几大杯!而且拉花好靓😍 同

☕️ Iced Cappuccino $52

☕️ Flat White $45
估唔到都几大杯!而且拉花好靓😍 同cappuccino 相比奶味反而再突出少少🤭

📍 Cascara (油麻地)
油麻地庙街56-58号地下C号舖
2022-04-03