位于石硖尾既 文具x cafe 💛店由地铁站过去一条大直路前往,30度高温行7、8分钟都已经汗流夹背😰 星期六下午2点左右到,店舖很小,预左要等,职员问我地介吾介意坐后巷,咁热吾驶等当然无所谓!不过如果你谂住见到人地d post ,黎打卡影靓相就唔该等下!不过最重要个风扇够劲,所以坐巷仔都好凉爽😙咁热先黎杯冻Latte , 爽唒!All Day Breakfast之前都几抗拒呢款野,$100食过早晨全餐咩料?不过呢间既all day breakfast 系可以自己组并食D款,总之total 6样野点汉堡扒以为系普通一块肉,原来入边有芝士😋,多士同薯饼都好脆口,块多士中间都系脆而少软既,时间烘得适中,烘得耐D,中间会系脆但硬,当然呢个系每人口感喜好鲭鱼饭饭上面仲有白汁,几惹味鲭鱼亦煎得好好,D肉吾会好实,就甘食有少少咸,但跟饭食就一流。$68呢个价钱,同一道菜,比其他日式料理店都要好

位于石硖尾既 文具x cafe 💛店

咁热先黎杯冻Latte , 爽唒!

All Day Breakfast
之前都几抗拒呢款野,$100食过早晨全餐咩料?

鲭鱼饭
饭上面仲有白汁,几惹味
2020-06-20