📍佐敦-🧟‍♀️Zombie Specialty Coffee☕️ 又黎Cafe探店啦♪( ´θ`)ノ🫶🏼✨今次黎到佐敦嘅型格路线Cafe☕️🌱Zombie Specialty Coffee! 佢哋嘅咖啡同出面嘅Cafe有好大嘅分别 最主要系款式同冲法多到好似去咗Bar咁🥰🥰问真啲系因为佢哋用咗自己烘焙嘅咖啡豆冲!😋😋✨喺度同大家分享下啦!☕️Zobieeccino问店长有冇Special推介嘅咖啡😋☕️佢介绍咗依杯summer special~ Zobieeccino (暂时未有系menu喔 大家想试可以尝试问下店长)店员将espresso打成泡 再加咗柚子汁同柠檬汁🍋🍸饮落比起Americano 会更加refreshing!! 而且表面刨左啲柠檬皮 饮落去会有阵阵柠檬香👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好正~ 夏日之选!🧟‍♀️Wake Up Zombie $48 依杯咖啡顾名思义就系提神嘅恩物👀✨~ 虽然望落去似斋啡 但系上面打咗好厚嘅泡沫🫧同干嘅食用花🌹层次感满满!一饮真系有种嘅感觉!🥖Avocado Toast $80除咗饮品之外 仲叫咗Toast~🥖🍽️必须要赞嘅系伴菜好Fresh~ 真系有种啱啱摘嘅感觉

☕️Zobieeccino

🧟‍♀️Wake Up Zombie $48
依杯咖啡顾名思义就系提神嘅恩物👀✨~ 虽然望落去似斋啡 但系上面打咗好厚嘅泡沫🫧同干嘅食用花🌹层次感满满!一饮真系有种[Wake Up]嘅感觉!

🥖Avocado Toast $80

除咗饮品之外 仲叫咗Toast~🥖🍽️必须要赞嘅系伴菜好Fresh~ 真系有种啱啱摘嘅感觉🌱😂😂羽衣甘蓝甘甜甘甜好好食!另外Toast系用Sour Dough 好有咬口 更加有层次感!碎蛋同埋牛油果熟度恰到好处🫧简直就系下午茶必选!

**另外佢哋呢一间Cafe都有早餐提供 大家住附近 或者想揾一啲西式早餐可以一试喔!**☕️🫶🏼
———————-
🧟‍♀️Zombie Specialty Coffee